Het korte antwoord
Nee. Ook met een persoonlijk Free-abonnement kun je deelnemen aan een bestaand Professional- of Enterprise-team en het teamoverzicht openen. Je persoonlijke abonnement blijft bestaan. Andere abonnementsfuncties en toestemming om teams te maken worden apart gecontroleerd. Deelname ontgrendelt niet automatisch alle functies van het teamabonnement. Een bestaand betaald abonnement loopt door tot je het afzonderlijk wijzigt of opzegt. Ook je persoonlijke credits blijven behouden. Zolang de teampool actief is, toont de zijbalk de teampool in plaats van je persoonlijke saldo. Je persoonlijke saldo vind je nog steeds onder Facturering, en zodra je het team verlaat, toont de zijbalk het weer.
