Kısa cevap
Hayır. Kişisel Free planıyla mevcut Enterprise ekibine katılabilir ve ekip görünümünü açabilirsin. Kişisel planın korunur. Plana bağlı diğer özellikler ve ekip oluşturma yetkisi ayrıca kontrol edilir. Katılım tüm Enterprise özelliklerini açmaz. Mevcut ücretli abonelik, ayrıca değiştirene veya iptal edene kadar sürer.
