Stručná odpověď
Ne. Do existujícího týmu Professional nebo Enterprise se můžeš připojit a otevřít jeho přehled i s osobním tarifem Free. Osobní tarif zůstává zachován. Další funkce závislé na tarifu a oprávnění vytvářet týmy se posuzují zvlášť. Členství automaticky neodemkne všechny funkce tarifu týmu. Stávající placené předplatné pokračuje, dokud je samostatně nezměníš nebo nezrušíš. Zachovány zůstávají i tvoje osobní kredity. Dokud je aktivní týmový fond, zobrazuje postranní panel místo tvého osobního zůstatku týmový fond. Osobní zůstatek najdeš i nadále v sekci Fakturace a po opuštění týmu ho postranní panel znovu zobrazí.
