Krótka odpowiedź
Tak. Możesz anulować w dowolnym momencie. Twój plan pozostaje aktywny do końca opłaconego okresu, a następnie przechodzi na Free. Przy rozliczeniu rocznym płacisz dziesięciokrotność ceny miesięcznej za dwanaście miesięcy. Oszczędzasz w ten sposób dwie miesięczne opłaty, czyli około 17 procent.
